maandag 3 mei 2010

Horizontale of Verticale Democratie

1) De verticale demon cratie. Een nieuwe wereldorde.
Opgetekend: Het persoonlijk idee en standpunt van de lichtbrenger.
Hij wil de fictie van de eeuwige bestemming van de mens aanvechten en veroordelen,de wereld bevrijden en onafhankelijk maken van deze onetische en ondeugdelijke en daardoor slecht geregeerde en slecht bestuurde wereld.
Hij wil dat de pesoonlijke vrijheid triomfeerd van de vrijheidsminnende en vrijdenkende en vooruitziende denkende mens.
Hij wil daarvoor een nieuwe orde kreeeren,waar iedereen ondergebracht wordt,en lid van is "een nieuwe orde van vrijheid" .Voor dit te verwezenlijken doet hij beroep op zijn satanische vazalen,die dan getallen (geld) en symbolen kreeren,en gecontreleerd uitdelen voor de dagelijkse behoeften van de mens.En daardoor de macht doorgeven aan zijn volgelingen "de verlichte" die onder gebracht worden in intensief werkende (om dit plan te verwezenlijken) in ontelbare sectaire groeperingen in hun zelfoverschatting,eigenwaan en zelfbedrog.ge vraagt U af waarom de mensheid dit toelaat?
Men kan de mensheid niet veranderen,dat moeten de mensen zelf doen,en daar hebben de mensen geen zin in,ze willen blijkven zoals ze zijn. Ze hebben geen macht, behorend tot het volk.Hoe zij die wel macht hebben over het volk denken,weten we.

.Eerstens nog,Belgie.Mischien kan het zo ook:De drie soevereine identiteiten kunnen gezamelijk hun hoofdstad,de Europese stad Brussel samenhouden door een vliesje Belgie,Belgique,Belgien.

Rituele pedofilie ?
destabilisatie door geweldadige interventie ?
Sectaire machthebbers ?

sectaire machthebbers & rituele pedofilie & destabilisatie door geweldadige interventie ?

De horizontale democratie: Wordt ingevuld
eerstens de horizontale demokratie is gebazeerd op kracht en niet op macht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten